Špijuniranje mobilnih telefona

Različite vrste oprema za prisluškivanje mobilnih aparata

Prisluškivanje mobilnih aparata je jedna od najaktuelnijih tema danas. Skoro svaki pojdenic veruje da je vlsatima veoma lako da špijuniranju bilo koji mobliini telefon.

 

Različita rešenja

1- Skeneri

Ovi urežaji mogu da skeniraju i presretnu mobilnu kominikaciju koja se obavlja sa ciljong obilnog uređaja. Modeli javno dostupni nisu skupi ali će raditi samo sa analognim modelima. Veoma skupi modeli će raditi i sa digitalnim uređajima ali su dostupni samo vlastima određene države.

2- Modifikovani špijunski telefoni

3- Softver koji pretvara vaš mobilni telefon u špijunski

Ovo ja najnovija tehnologija. Može se instalirati softver na telefon koji će omogućiti daljinski pristup svim porukama i pozivima sa ili na ciljani broj.

 

 

Oprema za otkrivanje prisluškivanja

s1.jpg

 

PRO6000GSM Profesionalni digitalni džepni otkrivač prislušnih uređaja

PRO6000GSM je najnovija verzija visoko sofisticiranog Pocket Bug Detectors. Poseduje najnoviju digitalnu tehnologiju i posebno je napravljen da locira sakrivene uređaje kao što su GPS trackers, na GSM-u bazirani prislušni uređaji kao što su «duh» telefoni ali i konvencijalni prislušni urešaji. Poseduje ogromni raspon frekvencije od 0 do 6000 MHz (6 GHz), kao i povećanu osetljivost da osigura da se i najsofisticiraniji uređaji mogu otkriti.

s2.jpg

Detektor video kamera

Može otkriti i upozoriti korisnika na skrivenu špijunsku kameru. Takođe može da otkrije skrivene zvučne ili video transmitere na bliskoj udaljenosti. Postoje dodatna podešavanja da otkrije tačnu poziciju skrivenog trađenog uređaja.

s3.jpg

Vibrirajući detektor prislušnih uređaja

Upozoriće korisnika ako otkrije bubu, tako što će tiho vibrirati, a ima i led displej koji je od pomoći za tačno otkrivanje lokacije prislušnog uređaja. Raspon frekvencija pokriva većinu uerđaja a male dimenzije omogućavaju lako skrivanje. Raspon frekvencija je između 10MHz i 3GHz

 

6 реаговања to “Špijuniranje mobilnih telefona”

  1. miki Says:

    zelio bih da stupimo u kontakt
    i malo podrobnije razgovaramo o pomenutim uredjajima

    odmetnik_pg@yahoo.com

    pozdrav

  2. Veroljub Rakić Says:

    Interesuje me gde se može naći ovaj softver za mobilni i na koje se sve modele može instalirati.Javite na email.Pozdrav Veroljub

  3. boban Says:

    želim da mi neko izvuče sve primljene i poslane poruke sa jednog mobilnog broja koji je ugašen prošle godine (vip mobile) ako je to moguće, potrebno mi je za razvod. Plaćam po dogovoru

  4. ferenc anitic Says:

    interesuje me gde mogu kupiti opremu za spijuniranje mobilnih telefona

  5. Dragan Says:

    „3- Softver koji pretvara vaš mobilni telefon u špijunski
    Ovo ja najnovija tehnologija. Može se instalirati softver na telefon koji će omogućiti daljinski pristup svim porukama i pozivima sa ili na ciljani broj“.

    Mene interesuje ovakav nacin spijuniranja mobilnih telefona.Interesuje me pre svega koji je to softver koji se instalira na telefon da bi on postao spijunski. Interesuje me i koji su to telefoni na kojima moze da se instalira ovakav softver, verovatno postoje neki zahtevi, Symbian OS ili sl. Da li je potrebno da se nesto instalira na telefon koji je meta prisluskivanja. Unapred hvala na odgovoru!!

  6. Gordana Says:

    A,ima li nekih spijunskih softvera?

Постави коментар